CA HUNDTJÄNST ABVälkommen till CA Hundtjänst AB, Camilla heter jag som driver företaget. Jag är hundinstruktör, hunddressör, assistanshundsinstruktör, social tjänstehundsförare samt lärare för terapihundsutbildning i socialt arbete. Jag har utbildat hundar och deras familjer sedan 1999. Jag är beteendevetare och har en Fil. kand i psykologi med rättspsykologi som huvudämne samt har flertalet olika utbildningar och vidareutbildningar inom hund och hundträning, hundbeteendeutredning, hundpsykologi mm.  Jag arbetar med positiva och belöningsbaserade inlärningsmetoder och anpassar träningen utifrån dig och din hunds behov, förutsättningar och mål.

 

Jag har tidigare haft tre blandrashundar, fem vinthundar och en jaktlabrador. Idag har jag förmånen att ha två storpudelhanar i mitt liv. Tidigare har jag tränat och tävlat inom bland annat lydnad, bruks (rapport och spår), apportering, race och lure coursing, rallylydnad och viltspår. Jag har även utbildat egna och andras hundar bland annat inom olika specialsöksområden då hunden söker efter specifika doftämnen och nyttohundsträning då hunden tränas till att bli en hjälp i vardagen till sin förare eller familj.

 

Jag går själv regelbundet på olika kurser och fortbildningar, deltar på föreläsningar och konferenser då det alltid finns mer att lärd kring hund och hundträning. Via Svenska Service- och Signalhundsförbundet guidar jag förare (eller familjer) med olika behov till att utbilda sina egna assistanshundar.  Jag är också huvudlärare för terapihundar i socialt arbete via Svenska Terapihundskolan. 

 

Jag anser att hundägande handlar om att bygga upp en trygg och stabil relation med hunden som skall bana väg för en långsiktig vänskap. Jag tänker att hundträningen skall vara rolig, begriplig, meningsfull och utvecklande för både hunden och föraren. 


Mina motton är att man aldrig blir fullärd och att kunskap gör skillnad. Välkommen att kontakta mig.  

 

 

 

 

 

KONTAKTA MIG